[vc_row css=”.vc_custom_1481086516928{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1459346105784{padding-top: 18px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 18px !important;padding-left: 10px !important;}”][vc_column_text]

Testimonials

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

"Tackar för en otroligt bra golfvecka på PGA –Village. Boendet var utmärkt och banorna kanon, detta kommer vi att göra om. Än en gång TACK.

default
Christer Sander
 

"Jag tackar för en väl genomförd resa. Jag tycker att det var väldigt trevligt och roligt att träffa lite andra skandinaver på ett härligt resmål. Jag hoppas att vi kan få chansen att återvända(...)

default
Björn Lönnberg
 

Allt har varit till belåtenhet och vi är mycket nöjda med vår golfresa!! Tack!

default
Mikael & Yvonne Nilsson
 

"Äntligen har jag blivet färdig att ta tag i mina bilder. Kanske vi ses i Orlando någon gång. Tackar för en underbar resa. Hoppas ni hade lika roligt som oss.

default
Glenn Kristensson
 

Vi hade en suverän tid i Orlando med bra golf & golfväder! Som tur är, var inte solen för stark, vi skulle ju i första hand spela golf, så det var perfekta förhållanden. Boendet och allt(...)

default
Janne, Danne, Alexander & Lennart
 

"Golfen gick kanonbra och vi tackar för en kanon bra resa som ni ordnade åt oss. Vi träffade många trevliga människor och kommer med stor sannolikhet att resa tillbaka för mer härlig golf.

default
Jan och Liselott
 

Vi fick en mycket bra resa och som vi är mycket nöjda med. Boendet var utmärkt. Banorna och vädret bra, det var bara ett kraftigt regn under halva ronden på Diamondback den sista dagen som var(...)

default
Peter Bjurstam
 

Jag vill också tacka för den trevliga resan, golfbanorna var toppen. Den sista vi spelade på , jag kommer inte ihåg namnet , den låg lite norrut från vårt boende, var lite för svår för mig, jag(...)

default
Birgitta Lindström
 

Tack för senast! Vi är jättenöjda med resan, och fint boende vi komer bara att ha ljusa minnen från resan, sista veckan var kanon med ett trevligt gäng grabbar, kul golf på dagarna och poker på(...)

default
Kjelle & Siwan Persson
 

"Vi är nu tillbaka i vintrigt Göteborg och vill än en gång tacka dig och Thomas för en trevlig vistelse i Florida. Starttider och vouchers fungerade perfekt!

default
Mikael o Inger Svensson
 

Vill från oss alla tacka för en förträfflig vecka i Palm Beach och för lånet av bilen och natten i Ft Lauderdale. Bilen: Löste en massa problem för oss med transporter o dyl. samt fick en dag i(...)

default
Thomas & Maivor, Leif o Ulla
 

Vi är nu tillbaka i vintrigt Göteborg och vill än en gång tacka dig och Thomas för en trevlig vistelse i Florida. Starttider och vouchers fungerade perfekt! Tack för allt!

default
Mikael o Inger Svensson, Göteborg
 

"The place was wonderful 🙂 We loved it! Thank you!

default
 

Jan Östlund, Stefan Persson, Joakim LansPalm Beach resenär:
Hej på er. Äntligen har jag blivet färdig att ta tag i mina bilder. Kanske vi ses i Orlando någon gång. Tackar för en underbar resa.(...)

default
Glen Kristensso
 

Vi tackar för allt, vi hade det kanonbra nere på SoBe, synd att det roliga ska ta slut så fort bara. Ser fram emot att träffa er när ni kommer hem igen .

default
Fredrik Stade
 

Tack, allting fungerade som det skulle!

default
Mattias Ringman
 
1 2 3 4 5 Next
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1510210460280{padding-top: 2px !important;padding-right: 6px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 6px !important;background-color: #0a0a0a !important;}” el_class=”foot-area”][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”Contact Us” el_class=”foot-head”]

    [/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”Live Chat” el_class=”foot-head”][vc_column_text]Live-Chat-Software [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]