[vc_row css=”.vc_custom_1481086516928{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1459346105784{padding-top: 18px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 18px !important;padding-left: 10px !important;}”][vc_column_text]

Testimonials

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Vi ber att få tacka för en underbar semester och en fantastisk service, med bokningar o avbokningar av tider. Vi både hoppas och tror att vi skall komma tillbaka. Kommer att rekomendera alla att(...)

default
Marcus Wilhelmsson
 

Hej på er alla på American Golftours. Jag har just kommit hem från en jätte trevlig semester i Orlando. Banorna vi fick tillfälle att spela på var toppen - bäst var Southern Dunes och "vår egen"(...)

default
Gabriela, TurRetur Resebyrå
 

"Vi hade det bra i Tampa så det var kanon. Om du träffar Anders ( eran hustomte som fixar lite med lägenheterna ) så hälsa att han inte skall vara så arg på de som förstört hans nya(...)

default
Fredrik Karlstedt
 

Vi är mycket nöjda med resan. Sista golfdagen var härlig. På 13:e på Heritage Harbor slog jag andra slaget över ett buskområde och landade 2 m från flaggan. "Great Shot" tjöt det från ett hus i(...)

default
Robert Ullsten
 

Tack för en helt underbar vecka! Vi blev helt betagna av Florida med alla vackra golfbanor och alla vackra hus, och ett underbart klimat. Att avstånden är stora och långa i Amerika visste vi om,(...)

"Vi är nu tillbaka i vintrigt Göteborg och vill än en gång tacka dig och Thomas för en trevlig vistelse i Florida. Starttider och vouchers fungerade perfekt!

default
Mikael o Inger
 

Det var finemang! Har fått Cecilia att bli intresserad av golf och spelade hyggligt. 90, 82, 82 är ok med mina mått mätt. Massor med shopping och många fina restaurangbesök.. City Place var ju(...)

default
Pontus o Cecilia Åström
 

Vi tackar för senast och den härliga veckan på fina golfbanor med bl.a golf med Sven Tumba, Svante och Ove ( som kände Thomas hos Er).

default
Håkan
 

Vi fick en bra semester med sol och bra golfspel. Vi kommer med all sannolikhet att komma tillbaks till Florida - så vi får kanske tillfälle att återkomma till er.

default
Vänligen Staffan och Marie Sahlström
 

Information innan resan är aldrig för liten... ni gav mycket info, och tips och det var till stor hjälp.

default
Eva Strand
 

Did you get our final payment ok eventhough I send it to the wrong address. By the way, the place was wonderful 🙂 thank you!

"Stort TACK för en kanonvecka i Florida. Solbrännan sitter kvar så det känns kanooon då Sverige just nu är både kallt och snöigt. Sköt om Er båda 2 så hörs vi inom kort.

default
Håkan Johnsson
 

Vi har nu kommit tillbaka efter vår resa och är nöjda med det mesta. Mycket trevlig, lyxig lägenhet. Vi fick morgontider på andra banor 2 dgr utan extra kostnad! Bra väder och fina banor!En(...)

default
Sten Gustafsson
 

"Detta var vår första resa till Florida men inte den sista! Efter dagarna i Tampa åka vi ner till Key West, badade åkte lite båt, där hittade vi också övernattning . Golfen på PGA var bra, fina(...)

default
Lars Björk
 

" Ja, då är vi hemma igen i minus 10 grader. Vi är nöjda med vår resa.... Rating på golfen: Överlägsen etta var Legacy Golf Club med World Wood Pine Barrens som klar tvåa...Tampa Palms var OK,(...)

default
Lars Bergkvist och Magnus Hardmeier
 

Måste tacka för en jätte trevlig vecka. Allt var bra förutom vårt eget spel 🙂 men det hade ju sina anledningar pga allt skoj på kvällarna. Synd att vi inte hann träffas, men det får vi ta(...)

default
Patrick Theorell
 
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1510210460280{padding-top: 2px !important;padding-right: 6px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 6px !important;background-color: #0a0a0a !important;}” el_class=”foot-area”][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”Contact Us” el_class=”foot-head”]

    [/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”Live Chat” el_class=”foot-head”][vc_column_text]Live-Chat-Software [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]